Breakfast club

IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR BREAKFAST CLUB IGEN!
SOM VANLIGT KOMMER DET ATT FINNAS FRUKOST FÖR 15:- OCH UNDERHÅLLNING I FORM AV JULKALENDRAR MELLAN 9 OCH 10 I LJUSHALLEN.
IMORGON VISAS FÖRSTA AVSNITTET AV ÅRETS JULKALENDER 2009. OCH ÄVEN MYSTERIET PÅ GREVEHOLM
VÄLKOMNA!
ESO







/Anna


Ja, jag ska förklara varför.

Hej mina fans,

Jag är på prktik nu i två veckor, det är därför ni inte såg mig idag. Kommer tillbaka vecka 50.

jarl


Aron Flam till årets julshow?



/ Felix

JULSHOW, FETARE, BÄTTRE OCH ROLIGARE ÄN NÅGONSIN

Minns ni förra årets julshow?

Inte jag iallfall, vissa starka framträdande har etsat sig fast men överlag så är det en rätt suddig bild.


MEN I ÅR UTLOVAR TRITON NÅGOT NI SENT KOMMER GLÖMMA; STRÅLANDE ARTISTER, GALNA TROLLKARLAR OCH SVERIGES ROLIGASTE KOMIKER KOMMER HACKAS NED I EN OFÖRGLÖMLIG MIX.


Till skillnad från de föregående showerna skolan anordnat kommer julshowen i år vara präglad med ett genomgående tema. Temat är Våga! Detta innebär att utöver alla de fantastiska artister med lite mer scenvana söker vi också er som alltid tyckt att ni skulle kunnat platsat i julshowen men inte riktigt vågat söka. Likaså söker vi er med en ovanlig talang eller förmåga som skulle kunna vara underhållande att se eller lyssna på.


Så har du suttit hemma de senaste fredagskvällarna och tränat in Kids på blockflöjt? Har du en oerhörd förmåga att imitera någon av skolans karismatiska lärare? Har du filat på en kärleksförklaring som blev alldeles för bra för att enbart skickas iväg som ett fyllesms? Då är det dags att putsa finskorna, för just nu söker Triton just DIG, du som VÅGAR!


JULSHOWEN KOMMER ATT HÅLLAS PÅ AVSLUTNINGSDAGEN, FREDAGEN DEN 18 DECEMBER OCH AUDITIONS TILL SHOWEN KOMMER ATT HÅLLAS MÅNDAGEN DEN 7, SÅ TAGGA OCH SPRID DATUMEN TILL NÄRA OCH KÄRA!


/ F

Stackarn...

På VGY har de bestämt att de som vill ta vaccinet ska göra det på egen hand, här kan ni se en liten stackare som inte är så nöjd över det. Så chilla!


/M

Soft

En väldigt vacker kvinna visade mig för några veckor sedan en väldigt vacker låt.

Malin och Hajen. Kärlek till er båda.




/ F

Det är ju nu som det gäller.

Hej kära läsare och vänner,

Nu är det vecka 46. Som ni alla förhoppningsvis vet betyder det att Höstfesten är på gång. Imorgon så smäller det. Tro ni kommer smälla av. Det kommer bli en kväll utan dess like. Imorgon säljer vi sista minuten biljetter då ni som varit sådär ambivalenta förtjänar en chans att gå över till den goda sidan, köp en biljett och stanna som Anakin och ge över kraften till den goda sidan eller låt bli och bli Darth Vader.

Men nog med att reppa sig själv och triton.

Det är även mitten av terminen enligt alla lärare, vilket betyder omdömen. Vilket förhoppningsvis ger oss elever ett glädje rus i kroppen eller ett rent helvete. Så jag önskar er alla lycka till.

Sist lite slapstick bara för det är kul. yeah.


jarl

Borde man satsa på en videoblogg?



Håhåhå......

Die mauer

Idag var det 20 år sedan muren i Berlin föll, det firar vi med den oslagbara die mauer!



/ A


Månadens album

Antingen älskar man dem eller så hatar man dem!
Jag älskar dem, och om ni tycker att man är en tönt för det så bryr jag mig inte. Dessa män frälser!
Den nya skivan är en uppföljare på den tidigare skivan Tillbaka till Samtiden och präglas mer av Depeche.M. samt mer 80-tal än tidigare. Jag pratar om Kent och deras nya platta RÖD!
- Skivan växer med tiden, så ha lite tålamod. Plattans sista spår (som på de andra albumen) är precis som den ska vara. Tycker dock att det något tidigare och "klassiska" Kent är bättre, men vad tusan. Det är Kent.
Kent - Röd
Betyg: ♥♥♥♥
Favoritspår: Svarta linjer & Vals för satan (din vän pessimisten)
Låtcitat: "Mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn. Vi är idioter."



Kent spelar nu till våren på bl.a. Annexet.
Biljetterna är slutsålda! Men jag ska däremot gå och kanske tycka synd och
skratta åt er som inte kommer befinna er där.
Pusspåer!
/ I.S.

Höstfesten

Så här taggade är vi på höstfesten. Kolla in filmen och tagga till själv!!

Josefin

Biljetter till höstfesten

Nu är det bara en vecka kvar till höstfesten, så för er som fortfarande inte har köpt biljetter. Skynda er, de börjar ta slut!
Kontakta någon av oss i Triton.

Robban: 073 655 94 77
Josefin: 076 171 49 42
Gustav: 070 742 35 33
Felix: 073 40 66 200
Isabella:070 71 484 77
Anna: 070 748 58 14
Simona:070 400 57 93
Milén:073 64 89 114
Jalle:073 389 88 30
Anton:070 144 91 69

Vaddera er då festen äger rum fredagen den 13:e på APRIL. Ses där!!

Josefin

Det är vi som är Triton. (Simona)

Och nu är det dags för del fyra i vår följetång här på bloggen. Näst ut är Simona Nackberg.

Simona är en pratglad och trevlig tjej som bor i Nacka. Hon är 18 år och går sambeteende, för att vara mer specifik i tjejklassen.
 
                                  

Tjena tjejen, då kör vi igång!
Favortitfärg?
Grön
Musiksmak?
Reagge
Vilket är ditt ansvarområde i Triton?
Jag är ansvarig för studentmössorna
Beskriv hur en bra dag, enligt dig, är!
Det är tisdag. Jag vaknar i tid, hinner ta en lång varm dusch, dricker en stor kopp chai te. kommer till skolan och första passet är att kolla på film, sedan käkar jag på Hermans och sen är det slut för dagen!
Om man letar efter dig i skolan, var hittar man dig då?
Jo, där man hör någon prata och skratta livligt i korridoren

/Milén


Kära vänner

Hej!

Idag är det onsdag. Det är 9 dagar kvar till höstfest. Det kommer bli great!

Men jag har ett förslag till er under 18. Fredagen den 13 spelar mina vänner i Mirakelkuren på Dieselverkstaden. Om ni inte sett dom borde ni gå. Dom röjer, på ett bra sett. Kl 23.30 går dom upp på scen så om ni inte är på höstfesten borde ni vara där!!

Sen kan jag säga angående audition till julshowen så kommer det er om det snart. Håll koll här och i skolan. Ingen kommer missa infon (om man inte varit sjuk länge eler bortrest, men sånt kan ju inte jag veta).

Jag har inte så mycket mer att säga. Bara att ni inte ska slå på Henriks vänstra arm för där är han öm (I think you all know why).

Avslutar med ett enormt misslyckande. Kolla på klippet ock skratta lite. Det gjorde jag (samtidigt som jag dog lite inombords).

jarl


TRITON TESTAR

Kära läsare,

Vill ni prova lyckan och se om ni har samma musiksmak som Felix Karlsson ? Kolla då inlägget nedanför, själv är jag mer av ett scooter/canibal corpse fan...

Jag tänkte presentera en STOOOR ny serie som ni alla väntat på, nämligen Triton Testar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x 100.
Tyvärr sviker kvaliten på kameran så vi hoppas kunna förbättra både bilden och innehållet till nästa gång.

Har ni några åsikter vad som borde förändras? skicka då ett mejl till [email protected], ett fax, ett brev, eller hugg tag i någon av oss i skolan! Juste.. KLAGA INTE PÅ LÅTEN!! Annars ser jag fram emot era tittarbrev!



/Er Robban


Disarm you with a smile

Om någon kall själ därute känner sig vilsen i den uppsjö av av musik som nu för tiden finns tillgängligt på internet så har jag spenderat en del av min ointressanta kväll med att göra en spotify-spellista med musik som jag lyssnar och uppskattar för tillfället. Om någon mot förmodan skulle finna detta intressant så varsågod. Nöjet var mitt. Klicka på länken nedan för att börja lyssna.

Felix spellista


/ f

KÖP DIN BILJETT TILL HÖSTFESTEN INNAN DET ÄR FÖRSENT

WAWAWIWI.


Mindre än två veckor kvar till höstfesten som äger rum den Fredagen den 13 November. Det ska dansas och hånglas tills de allra sista höstlöven faller från de frusna trädgrenarna. Det utlovas också en rungande efterfest för de allra tappraste krigarna som inte vill sluta sprida glädje då klockan slår stängning på April. Köp din biljett denna vecka innan biljetterna släpps lös till Nackas elever, som är extremt sugna på de resterande biljetterna då de inte kommer att ha någon egen höstfest i år.



Tiderna Triton kommer att sitta i ljushallen är följande
Måndag: Josefin och Isabella (GRATULERAR TILL ALLA NI SOM KÖPTE IDAG)
Tisdag:  Simona och Milén 12.15 - 13.15
Onsdag: Robert och Anton 10.00 - 13.15
Torsdag: Anna och Gustav 10.00 - 14.00 *
Fredag: Jarl och Felix 12:00 - 13.25
* Tiderna är preliminära


Biljettpris: 120 kr. (Det kommer bli något utöver det vanliga.)



/ Felix

RSS 2.0