JULSHOW, FETARE, BÄTTRE OCH ROLIGARE ÄN NÅGONSIN

Minns ni förra årets julshow?

Inte jag iallfall, vissa starka framträdande har etsat sig fast men överlag så är det en rätt suddig bild.


MEN I ÅR UTLOVAR TRITON NÅGOT NI SENT KOMMER GLÖMMA; STRÅLANDE ARTISTER, GALNA TROLLKARLAR OCH SVERIGES ROLIGASTE KOMIKER KOMMER HACKAS NED I EN OFÖRGLÖMLIG MIX.


Till skillnad från de föregående showerna skolan anordnat kommer julshowen i år vara präglad med ett genomgående tema. Temat är Våga! Detta innebär att utöver alla de fantastiska artister med lite mer scenvana söker vi också er som alltid tyckt att ni skulle kunnat platsat i julshowen men inte riktigt vågat söka. Likaså söker vi er med en ovanlig talang eller förmåga som skulle kunna vara underhållande att se eller lyssna på.


Så har du suttit hemma de senaste fredagskvällarna och tränat in Kids på blockflöjt? Har du en oerhörd förmåga att imitera någon av skolans karismatiska lärare? Har du filat på en kärleksförklaring som blev alldeles för bra för att enbart skickas iväg som ett fyllesms? Då är det dags att putsa finskorna, för just nu söker Triton just DIG, du som VÅGAR!


JULSHOWEN KOMMER ATT HÅLLAS PÅ AVSLUTNINGSDAGEN, FREDAGEN DEN 18 DECEMBER OCH AUDITIONS TILL SHOWEN KOMMER ATT HÅLLAS MÅNDAGEN DEN 7, SÅ TAGGA OCH SPRID DATUMEN TILL NÄRA OCH KÄRA!


/ F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0