det här är vi

Vi som ligger bakom denna relativt nya vgy blogg är ett härligt gäng på 4 personer. Vi är inte bara med i TRITON utan även allmänt sköna människor.
Du har väl förstått att det är här du kommer hålla dig uppdaterad under dina år här på vgy - för du vill ju inte missa allt kul som händer? Nej tänkte väl det.

Det här är i alla fall vi:


 

LINN

Denna så kallade stjärna är inte så mycket att hänga i julgranen när det gäller sång men en hejdundrande skön personlighet har hon. Hon anser själv att hon är en klippa på att argumentera och är inte den som är den som ger sig. Förutom mackor så gillar hon när det händer saker på skolan och det är därför hon blir en nödvändig och otroligt kul typ i TRITON.

LOUISIE

Här har vi teaterapan själv som inte tackar nej till en stund i rampljuset. Du kommer defenitivt att se henne på scenen i både jul och vårshow och detta kära läsare vill ni inte missa. Louise skulle nog själv beskriva sig som en jävligt skön brud men detta finns det ju delade meningar om. Vi i gänget är i alla fall överens om att om hon var en frukt skulle hon vara ett päron.

ANDERS

Här har vi Anders som är en redigerare sänd från ovan. Han är en idéspruta utan gränser och det finns ingenting som Anders inte klarar när det gäller filmer, men visst kan han vara något lat ibland. Man skulle kunna säga att Anders är en ganska sjuk människa och många anser att han behöver hjälp. Vi på bloggen ser detta mer som en tillgång än än motgång.

AMANDA

Amanda skulle kunna beskrivas som ljustrålen i gänget med humöret ständigt på topp och alltid positiv inställning. Även om hon ibland kan bli lite mammig och tjatig, vilket vi i gänget tycker är lite jobbigt , så är hon ändå en gullig liten krabat.  Hon har två fåglar som hon gillar att lära konster och är även nybliven singel. Pass på.

Julavslutning!

Nu lider alltså höstterminen mot sitt slut och här kommer lite tider om vart alla ska infinna sig osv..

Eftersom alla inte kan klämma in sig i ljushallen får rektor Arne chans att hålla sitt jultal två gånger; som uppvärmning kl 09.00 för esterna och naturarna och när dom sedan beger sig till klassrummen tjugo minuter senare får han chans att hålla talet extra bra 09.30 för samarna! Efter talen går man alltså till sitt tilldelade klassrum och har lite julmys med klassen ett tag och sen har man chans att unna sig en lång jullunch för att sedan återigen infinna sig i ljushallen och se Julshowen 13.00!!

Ps. Av erfarenhet är det fiffigt att börja bänkandet till julshowen en bra bit före ett då det brukar vara smockat... Ds.


pppeeeeaceee


JULSHOW PÅ FREDAG!!!!!

Nedräkningen kan börja!
På fredag den 19:e December är det dags för årets bästa show! Vi kommer att bjuda på riktigt skön underhållning för alla smaker! Sång, humor, spex, Fashion MED mera!

Triton presenterar stolt årets JULSHOW!!!!!!

Datum: 19:e December, Fredag
Tid: 13:00
Plats:
ljushallen

BE THERE! Det kommer bli grymt!

julstäming!

Sista veckan i skolan nu sedan är det dags för jul, jul, jul! Imorgon är det breakfast club som vanligt och på fredag är det äntligen julshow kl 13.00!! Roligaste eventet på hela året! Triton har fått in blandade auditons från alla årskurser vilket är roligt, speciellt att så många ettor vill vara med!

Förra året gjorde några treor sin version av fairytale of new york på julshowen!


Och här nedan har vi den riktiga versionen:



Döm själva vilken ni gillar bäst! Hoppas vi fyller ljushallen som vanligt på fredag!!

VGY's breakfast club!!!

Tredje gången gillt för den mysiga traditionen som anordnas på tisdagmornar klockan 9:30 till 10:15! Du har väl inte missat? Vi kan stolta meddela att denna tradition även kommer att hålla i sin efter jullovet och åt minstonde hela januari.

Nu söker elevrådet och ESO efter elever som är sugna på att vara med och anordna det hela. Intresserad? Klart att du är! Maila Sara Ström på FC

Skvaller...

Det ryktades tidigare om att Café Umbra förlorat sitt alkoholtillstånd (!) vilket vore mycket tragiskt för alla de klasser som bokat sina studentskivor på just detta ställe. Vi på bloggen kan dock glatt informera att detta INTE stämmer. Efter ett telefonsamtal och rejält snack med den så kallade "Bojan" vet vi nu att detta vara var rykten utan grund. WIE












fredag hela veckan!

Imorgon är det fredag igen, veckorna går riktigt fort såhär mot slutet... 

IMORGON kära elever har vi fullt upp på skolan!

Luciatåg kl:08.20 i ljushallen, väldigt mysigt och stämingsfullt för julen! Musikesterna står för detta event!
En halvtimma senare, 08.50 kommer nobelpristagarna att föreläsa i blå hallen! Alla är varmt välkomna!
10.30 har Triton audutions för julshowen nästa vecka i gamla bokhandeln! (ljudisolerade rummet bakom elevrummet)

Hektiskt förmiddag hörrni!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi får lov, håll ut!


Lite bilder ...

  
 
 
 


Lite bilder ifrån nattvolleybollen! Vi antar att det finns fler bilder där ute och vi skulle gärna vilja efterlysa dom. Så har du några roliga bilder från nattvolleybollen maila dom till [email protected] så kan alla inom kort se dom här på bloggen! BRA KÄMPAT!

JULSHOW

Det planeras feta saker inför julshowen, håll er uppdaterade om vilken tid den äger rum! Mycket mysigt kommer visas!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Till alla er treor som så länge har väntat på studenten och friheten, nu är det inte långt kvar! Här kommer lite information som kommer göra dig lycklig och få dig att känna att resan dit känns mindre lång:

Louise Holmqvist i TRITON har tagit fram BÄSTA PRISET på studentmössor för dig på VGY! Mössprovning kommer ske inom kort och affischer kommer att komma upp i skolan när just sin klass ska pröva! Priser publiceras inom kort. Så länge säger vi WIE och TACK! 

Ses ikväll på nattvolley! Peace

VECKAN SOM KOMMER

Hallå alla VGY lovers!!!! 


Hoppas ni är utvilade efter helgen och taggade på en fullspäckad vecka i skolan........hehe.
 
Ímorgon är som ni säkert vet nattvolleyboll! WOHOW!!! Volleybollen kommer börja 22:00 men det är samling för alla spelare 21:30! BE THERE!

I veckan har triton auditions för julshowen! Ni som anmält er kommer få en exakt tid under morgondagen, så håll er uppdaterade via FC!  Har du missat att anmäla dig till julshowen och besitter någon extra talang? Maila då till Anna Sjögren så kanske hon är extra snäll och låter dig få komma ändå!

På tisdag bjuder ESO återigen på frulle o Sunes jul i ljusis! Vi som var där sist vet att det är nåt man inte vill missa!

I fredags hade elevråd och ESO möte och kom med massor med nya idéer inför slutet av denna termin och början av nästa! När allt är planerat som det ska så kommer vi vara dom första med att informera om det!


SES IMORGON!



jul, jul, jul!

Gott folk! Imorgon är sista dagen att anmäla sig till julshowen!!!!! Anmälningarna görs till Anna Sjögren via FC och auditions kommer hållas på måndag!

För er ettagluttare som aldrig varit med på VGY's julshower förut kan jag berätta att det är bland det roligaste Triton arrangerar! Bjuds vanligtvis på mycket skratt, sång, videoklipp och kanske lite stand up!

Så sitter du inne med någon extra talang som du vill att andra ska se eller höra, tveka inte!!


STYLE BY VGY, ANNA STERNER


Vad har du på dig?
Jag har på mig en klänning från Monki, väskan är second hand, sjalen kommer från H&M och skorna från din sko.

Vad kommer du satsa på till vintern?
Varma mysiga kläder och mycket päls.

Vem är mest fashion i skolan?
Jag såklart "hahaha"

MYS STÄMNING I SKOLAN! HÄR ÄR BILDER!

Thomas, Lousie och Anders var idag tidiga i skolan för att fixa kamera!


Många gillade idén, en av dom var Amanda!


Det visades Sunes Jul i ljushallen


Dom var tidiga i skolan för att avnjuta denna underbara händelse!

Rykten...

Har du någon gång känt knaster när du tuggat på skolcafeterians mackor?
- då är du inte ensam.

Det går nämligen rykten om man kan finna små sandkorn i sallade på mackorna från ett flertal elever och även lärare.

Stämmer detta måste vi såklart göra någonting åt saken!
Tillsammans är vi starka och kan nå förändring! En för alla, alla för en!

Ett annat lite roligare rykte som cirkulerat runt skolan kan vi nu bekräfta; inom en snar framtid kommer ni få skåda lite FASHION här på bloggen!!  Vi kommer publicera dagens outfit varje vecka. Så har du lite extra fashion i dig kanske det är dig vi publicerad. GAAH!

Håll er uppdaterade!

Sunes jul och gratis frulle

Vilken mysig morgon!  Det sägs att det var det mest välbesökta eventet i själva skolan efter jul och vårshow, kul att så många kom :) Och ett stort tack till ESO som fixade gratis frukost och pepparkakor. Hoppas att detta är något vi kan se mer av framtida tisdagar!


09:55 i skolan

Sunes jul och en underbar morgon är vad jag har framför mig när jag skriver detta. Frukostklubben är lyckad, postar bilder ikväll! :)


TJOLAHOPP

Ni glömmer för all del inte bort att det är premiär för VGY's breakfastclub imorgon??? 
Kom och mys med Sunes jul tillsammans med oss andra från kl 09.30 och ta med lite småpengar så kan du köpa billig frukost som tex våfflor!! Smaskens!

Vi  hoppas väl alla på lite julstämning?


Brainströmming - enkätundersökning och fashion baby

Sitter här och latjar med håret efter ett sjukt tråkigt handledarsamtal med Ardellis!
Vi har brainströmmat lite om en ny enkät och en ny grej här på bloggen. Varje vecka kommer vi fotografera den bäst klädda eleven på vgy. Enkäten är riktad till er 2:or så var beredda på att våra snygga nyllen kommer att dyka upp inom en snar framtid.


RSS 2.0