WIEE




HÄMTA INSPIRATION TILL ÅRETS NATTVOLLEYBOLLS TURNERING!!! 

ÅRETS JULSHOW

TJEEEEEEE!!

Snart e det dags för årets julshow som vi i år hoppas ska bli något utöver det vanliga! 

Du vet väl att det kommer att anordnas auditions för dig som vill vara med?

Så har du en dold talang, spelar i ett band eller bara ett bra skämt som du vill dela med dig av så maila [email protected]!! 


<3<3<3

ANMÄLNING!!

IMORGON ÄR DET SISTA DAGEN ATT ANMÄLA SIG FÖR NATTVOLLEYBOLLEN, GLÖM FÖR ALL DEL INTE DETTA!!!! (om du inte vill missa årets händelse)


Gratis utbildning!

På lördag annordnar SECO ytterligare två utbildningar som är helt gratis att gå på!  Det kommer elever från hela landet för detta och är väldigt populära! Utbildningarna hålls av två elevrådstjänstemän som är max två-tre år äldre än oss på gymnasiumet så dom vet vad dom pratar om!

13.00-16.00 håller utbildningarna som längst på vid Studentpalatsen, Odenplan.

Utbildningarna som kommer hållas är om marknadsföring, för dig som vill veta hur man bäst marknadsför olika event, föreningar och elevrådet på skolan, att planera en kampanj och att nå rätt målgrupp. Här kommer du att lära dig alla professionella marknadsföringsknep! Tips för er som är sugen på triton och elevråd nästa år!

Och Påverkansarbete, för dig som vill veta hur man kan förbättra påverkansarbetet på din skola. Och vem vill inte det?

Seco bjuder även på lite gott fika och läsk under föreläsningen!

Är du intresserad??? Anmäl dig isf till Lisa Wedsberg på FC senast imorgon!


PEACE!!!


NATTVOLLEYBOLL!!!!!!!

Som alla gamla VGY veteraner vet så är det hög tid för Nattvolleybollen!

Måndagen den 8/12 är det dags igen!

För er ettor kan vi dra en snabb resumé om vad det hela går ut på;

Varje klass ställer upp med ett varsitt lag med minst sex personer i (två killar och två tjejer i varje lag är ett måste!)

 Lagen klär även ut sig till något skojigt, här har vi sett allt från bebisar till olika länder och till kortlekar så låt för all del fantasin flöda iväg! 

Klassen med bäst utklädnad vinner finfina priser och detta gör givetvis även vinnarna av turneringen!

SKOL IF anordnar även en bollkast tävling på plats, vilket alltid brukar vara väldigt populärt! Så ta med lite småpengar till denna tävling också, där du även här kan vinna extraordinära priser! Kul va?


Volleybollen hålls som vanligt i Enskedehallen och börjar 22.00 men alla spelare bör vara på plats senast 21.30.  Hur länge just ert lag kommer att hålla på beror såklart på hur långt ni kommer i turneringen!



SE NU TILL ATT ANMÄLA ER TILL MATTIAS FOLKE PÅ FC SENAST NÄSTA FREDAG 28/11


VGY's breakfast club! x-mas edition

Vintern kommer snart med snö och slask och vi på Värmdö gymnasium vill därför värma upp i vintermörkret med en ny och mysig tradition!

 

Den kommer att starta tisdagen den 2 december kl 9:30 till 10:15 i ljushallen!

 

Det kommer att säljas billig frukost i form av våfflor, kaffe, te, juice och smörgåsar! Tillsammans kommer vi ha trevligt och se på SUNES JUL.

 

Klart att du kommer vara där!


Brainstorming

Som de flesta vet anordnade elevrådet ett stormöte den 10 oktober uppe i skrivsalen. Vi kan glatt informera om att det aldrig varit så mycket folk på ett elevrådsmöte. Härligt!

På mötet kom lite nya idéer upp om nya traditioner och roliga grejer som borde hända i skolan. För er som inte var där kommer en liten lista på vilka idéer som kom upp. Är det någonting av det här du vill hjälpa till att ta tag i?

 

Skideftermiddagar i Hammarbybacken

Skolradio 

Te klubb som serverar te i ljushallen på morgonen

Firande av våffeldagen

Nobelfest där man delar ut nobelpris till lärare i diverse kategorier som t.ex. Roligaste dialekten, bästa läraren, snyggast kläder o.s.v där alla elever får vara med och nominera.

Fotbollsmatch mot Nacka gymnasium

Fixa i ordning musikelevernas uppehållsrum ”chillen”

Fixa i ordning elevrummet så att det blir mysigt att vara där

 

Vill du vara med och driva igenom någon av ovanstående punker (eller om du har en egen idé) så maila Lisa Wedsberg ([email protected]

 


SECO utbildning

Utbildningar - En chans för dig att kunna engagera dig


Två lördagar framöver kommer Seco(Sveriges elevråds centralorganisation) att hålla i föreläsningar

för elever som går på skolorna som sammarbetar med dem.

Föreläsningarna är till för att man ska kunna få praktisk kunskap som man sen ska kunna använda

direkt för sina idéer och projekt.

Du behöver inte ha gjort något tidigare i elevrådet för att få delta, du behöver bara vara intresserad och vilja lära dig någonting.


Föreläsningarna, eller utbildningarna kanske man ska säga, börjar nu på lördag och är mellan 13.00-16.00 på Studentpalatset i Stockolm, Norrtullsgatan 2.

Alla föreläsningar är gratis, och det bjuds även på smörgårdsfika.

Det här är utbildningen för dig som...

15/11
13.00-16.00 Festfixarutbildning

... vill ordna årets grymmaste fester på din skola! Vill du ha konkreta verktyg för att planera en fest, marknadsföra den snyggt samt genomföra projektet?

13.00-16.00 Idrottsföreningar

... vill lära dig mer om idrottsföreningar.


22/11

13.00-16.00 Marknadsföring

...vill veta hur man bäst marknadsför olika event, föreningar och elevrådet på skolan, att planera en kampanj och att nå rätt målgrupp.

Här kommer du att lära dig alla professionella marknadsföringsknep.

13.00-16.00 Påverkansarbete

...vill veta hur man kan förbättra påverkansarbetet på din skola.


Är du intresserad att delta kan du skicka ett mail till [email protected].

Intresseanmälan ska helst vara inne senast tre dagar innnan utbildningen är!

Förhoppningsvis kan alla som anmäler sig få delta, så länge som inte föreläsningarna blir fulla.

Fred ut


www.credd.se

Men ursäkta.. jag glömde ju faktiskt att berätta för er att alla bilder från då Värmdös Elit festade på Vanilla Club finns på hemsidan www.credd.se - är du med?

Long time no see

 

Tjabba tjena hallå alla Värmdö elever!

 

Vi vet att det var ett tag sen nu och att ni bland annat avnjutigt ett skönt, efterlängtat och framförallt välförtjänt höstlov!

Innan höstlovet ägde den otroligt roliga och lyckade höstfesten rum på Vanilla Club och för alla ni som var med och deltog, GRATTIS! ..och för alla er som missade - TRÅKIGT! Hoppas du kommer nästa gång!

Nu är i alla fall skolan igång igen och visst är alla lite otaggade på prov och inlämningar efter en skön vecka utan stress och måsten. Tyvärr finns ingen möjlighet till att ständigt ha lov och framförallt vore det ju då inget lov. Så nu, mina vänner, är det bara att bita ihop till julen och jullovet.

Vi tänkte göra det lite lättare för dig att faktiskt orka med skolan nu när kvällarna bli mörkare och vädret kallare. I morgon till exempel kan du avnjuta en basketturnering i Enskedehallen från klockan 12:00 där Värmdö gymnasium förhoppningsvis kommer att krossa de andra skolorna.

För er som inte är sportintresserade men som gärna vill ha en anledning till att klä ut er så kommer snart den årliga natt-volleybolls-turneringen att äga rum! MISSA INTE DETTA för det blir din chans att klä ut dig, träffa kompisar och briljera med dina volleybollkunskaper (om du äger sådana).

Vi kan också informera om att det första avsnittet av VGY-TV i Värmdö gymnasiums historia kommer att läggas upp. För din chans att vara med om detta historiska och förhoppningsvis roliga filmklipp bör du hålla dig uppdaterad här!

 

Fred ut från oss! Vi ses snart igen (och den här gången lovar vi)

 

Ps. För er som hellre vill läsa om festande i Stockholms nattliv så vill vi gärna rekommendera Viktor Carlsson i ekonomi treans blogg. (viktorsfestblogg.blogg.se)

Check it out!

Om du själv har en blogg du vill ska synas eller andra tuffa idéer så vet du vart du ska vända dig! [email protected]



RSS 2.0