CASH IS KING! Skolkläder 2010


w8

Hejhej bloggen! :-)

Nu är det äntnligen week 8. Veckan före sportis.

Haha.

Sportlov nästa vecka, det blir töngt. Så nu är det bara slutrushen. Sen börjar studentskivorna efter lovet, och sommaren börjar närma sig. Nu när jag skriver det här  är det -18°C ute och sommaren lyser med sin frånvaro.

Känns ändå ganska soft och titta ut genom fönstret och se folk åka skidor på järla sjön. Men det roligaste är att se alla som ramlar, haha. Då blir jag alltid lika glad.

Även fast jag vet  att om jag skulle ge mig ut på den där isen skulle jag spendera mer tid liggandes i snön än stående på skidorna. Men det är väl en del av charmen. Antar jag.

Men nu ska jag plugga lite marketing. Det blir fest. Helfest.

Eller?

blöh

jarl

Sune och Frukost

Är du också upprörd över tisdagens tumult?
Kom, ät frukost och ta det lugnt med Sune och hans familj.
Självklart är det ESO som ordnar Breakfast Club i år igen!!
Frukost kostar 10 kr
Filmen visas mellan kl 09:15-10:00

KOM KOM KOM!!!

/ ESO

Spårad fredag imorgon!

Äntligen har händelsen vi treor längtat och trånat så mycket efter äntligen anlänt.
FUCKIN' STUDENTMÖSSUTDELNING!

Kolla fc vilken tid just du har blivit tilldelad för att imorgon förhoppningsvis få jubla över din otroligt vackra studentmössa.

Ryktas om att Tove Wallberg kickar mösspåtagningsfest på lördag så ryck tag i henne för en inbjudan!

Sedan har vi alla hjärtans dag imorgon, Triton kommer att annordna massor med aktiviteter fyllda med kärlek från 10 - 14 imorgon. Bland annat så kommer vi att hålla i en omtalad Speed Dating för alla elever på skolan som söker en flört till helgen, en bundsförvant för livet eller kanske bara en ny vän då klasskamraterna förlorat sin mojo (som Lin).

Speed datingen kommer att annordnas i ljushallen i tre olika omgångar beroende på när just du har tid att vara med. Klockan 11, 12 och 13 - Ses där!





Ps. Är det bara jag som tror att en skara människor på skolan precis kommit in i puberteten?

Fuck on!

/ F

Arne Andersson, i demokratins namn

Denna vecka har varit tomultartad, känslosam men ack så verksam. Skolans elever har tillsynes vaknat, blivit åsiktsmaskiner och nästan grupperats i  två läger. Å ena sidan de som tycker Nationaldemokraternas besök främjer demokratin och att ND's besök visat på ett väldigt verksamt sätt vilken platt, ohumanistisk och fullständigt idiotisk politik ND propagerar för. Sedan i det andra lägret har vi de som tycker att skolan är en plats att känna sig trygg i, att ND och andra extrempartier ska tilldelas en begränsad yta att föra sina åsikter på, att det här har varit ett stort felsteg från skolledningens sida att acceptera deras förfrågan även om ett nej skulle bestrida regeringens beslut.

Triton har delade uppfattningar om vad som är rätt i denna fråga men en sak står vi gemensamt bakom -

Skolledningen och Arne Andersson har gjort det som var det enda rätta i denna ack så pressade och svåra situation.
De vilsna själar som idag satte upp en lapp på ett bord i ljushallen är inget bättre än varken ND eller AFA.

Vad är rätt och vad är fel? Kom och diskutera i blåhallen imorgon klockan 12:30 - 13:30 

/ Triton

VGY blir känd

Under de senaste veckor har vår kära skola VGY varit omtalad i median.. Först var det ryktet om bombhot som ledde till att civila poliser besökte skolan och undersökte ett skåp. Som tur det var var det bara ett falskt alarm och nu när Alla hjärtansdags mysiga stämningen började spridas i skolan fick vi besök av ND. Detta orsakade minst sagt mycket ifrågasättande gällande om skolledningen handlat rätt eller ej men nu är vi i alla fall glada att det är över och återigen kan vi fokusera på fredagen.
Det kommer att bli grymt mysigt i skolan, vi ska bl.a, ha speeddating så passa på och vara med... vem vet du kanske finner din soulmate där eller åtminstone får ett gott skratt!

Tips, ta me er små pengar till på fredan. Ni lär behöva det!
XOXO
//M






Det luktar slutskivaskvaller...

Länge har det fifflats, planerats och preparerats på Tritons ritningsbord, och föga oväntat har bitarna börjat falla på plats. Det är därför äntligen dags att mata er med det första naffset nyheter angående årets slutskiva!

Årets slutskiva kommer att hållas på Skyddsrummet... OCH Clustret! Det kommer att vara en skiva som hålls i samarbete med våra goda vänner från Nacka Gymnasium! Det kommer att vara en skiva som tar omkring ETT TUSEN TVÅHUNDRA personer, alltså, enligt obekräftade källor, den största slutskivan i Stockholms historia!

Just i år faller det sig vara så att både Värmdö och Nacka har utspring samma dag, därav valet att slå samman till en härlig gemenskap istället för att konkurrera om kvällen, och nattens, rampljus. En dubbelt så stor, dubbelt så underhållande och dubbelt så episk fest helt enkelt!

//Gustav

jag älskar dig

hej mina hjärtan.

Den här veckan är det kärlek som dras runt på VGY.

Ni som undrar vad som menas så är det ju såklart alla hjärtans dag.
Jag tänkte avslöja lite om det. tihi

På fredag kommer det bli mys. Vi i triton vet att ni vill träffa oss mer intimt. Det kommer vi hjälpa er på traven med. Runt klockan 12 kommer vi köra lite speed dating i ljushallen, där alla i triton kommer delta (förhoppningsvis).

Givetvis får alla vara med. Gör bara lite reklam.

Ta även med er småmynt. De kommer behövas.

From triton, with love.



Fråga Olle

Du har väll inte missat att Olle från fråga Olle kommer till VGY imorgon (fredag)?
Om du kommer till ljushallen 12.30 kommer du att få höra massor om sex, kondomer och könsjukdomar!!
Och som ni vet skyddar kondomer inte bara mot könsjukdomar........




/Anna

videoblogg


alla coola kids göre ju.



GODISSUGEN?

Imorgon, alltså tisdag kommer ESO att sitta i ljushallen och svara på dina frågor 12.15-13.15.
En godis/fråga, så klura på!

M.v.h. Marija från ESO

MUMS



/ Anna


Värmdös Stolthet

Värmdö - Hotell Restaurang
3 - 1
 
Matchen börjar med att vi vinner tekningen. Redan då märktes det från läktaren hur lagmoralen i Värmdö ökande något enormt!
Efter cirka fem minuters bolldominans av Värmdö tyckte Lucas Schuber att det var dags att visa grabbarna från hotell vart skåpet ska stå. Lucas tryckte då in 1-0 målet. Bra gjort Lucas.
När det nästan är halvlek är grabbarna trötta. Laget väljer att fortsätta låta Robert Ingre och Anton Ullenius spela trots att de nästan varit inne på plan hela tiden, då de gjort otroligt bra ifrån sig både i försvarszon och anfallszon tillsammans. Dessa två spelare tillsammans utgjorde ett otroligt bra spel och kemin mellan dem kunde knappast bli bättre. Robert Ingre får tag i bollen i eget hörn, dribblar upp bollen upp mot halvaplan och ser en passningsmöjlighet då Anton Ullenius ställt sig i skottläge och när bollen når Anton styr han upp den i krysset och motståndarlaget stod mållösa!
3-0 målet gick till genom att Jacob "dunderskottet" Foghammar , snyggt tog bollen från Motståndarnas bästa spelare. Dunderskottet sprang upp med bollen på offensiv planhalva , fintar inte bara en utan tunnlar den andra backen. Jacob laddar ett skott som går stenhårt i ribban och studsar sedan ut till Axel Andersson. Axel som står helt fri missar också första skottet men lyckas till slut få in bollen genom att slå på målvaktens fingrar. Defenitivt inte det snyggaste målet, men mål som mål.
Känt på skolan är att hockeyspelare inte har alltför mycket att hänga i julgranen innanför pannbenet. Så när Värmdös herrar kände sig nöjda med 3-0 gör lagets enda hockeyspelare Anton Wase (Endast med för att skada motståndarna) självmål. Så tyvärr fick inte vår målvakt Filip Ausmaa hålla nollan denna match eftersom Anton blev så förvirrad när vi bytte sida.
Matchens Hjälte: Anton Wase
 
Värmdö - Fryshusets Gymnasium (Innebandylinje)
1 – 0
För att gå vidare i DM var Värmdö tvungna att vinna denna match mot ett lag som tränar 5 dagar i veckan tillsammans. Detta kändes tungt, men inte som en omöjlighet. Första halvlek domineras faktiskt av FG och det börjar kännas tungt för Värmdös pojkar. När det är ca 5 minuter kvar i matchen får FG iväg ett kanonskott som räddas av Filip Ausmaa i målet. Robert Ingre ser en öppen yta och börjar genast löpa. Filip ser att detta kan komma och vara det avgörande ögonblicket och kastar därför bollen till Robert. Robert som sprungit en liten bit in på deras planhalva känner då att han kan göra mål och skjuter därför iväg ett skott utan dess like rakt upp i krysset. FG’s coach blir rasande och tar time-out. Värmdös grabbar bestämmer då att köra taktiskt och försöka behålla 1-0 och spela defensivt.
I desperation skjuter FG in en boll framför mål i slutsekunderna, den studsar lite lurigt mot två andra motståndarspelare som står vid bortre stolpen. Som tur är märker Anton Ullenius detta och sina blixtsnabba reflexer lyckas han nudda bollen så att de missar den och den studsar forbi.



Matchens Hjälte: Anton "Ulle" Ullenius



/Bella

RSS 2.0