Jimpas rakfria månad

För er som inte vet vem Jim Högberg i kultur trean är så kan jag berätta att det är en kul prick som egentligen heter James. Han har förutom en väldigt skön personlighet även en av Sveriges tätaste skäggväxt. Men vad gör killen? Jo, han rakar av sig det!
Hans vänner, med Peter Sylvén i spetsen, har därför utmanat Jim på en liten tävling som går ut på att Jim ska ha en rakfri månad. För att Jim skulle acceptera förslaget har hans vänner därför lagt bidrag som han kommer att få då månaden är slut.

För er som är intresserade kan jag meddela att det har gått två veckor nu och här är en liten bild så du kan hänga med i växtligheten: 


trevlig helg så länge!!

PÅ GÅNG JUST NU

  • Nu på tisdag drar vgy's breakfast club igång igen som vanligt mellan 9.15 till 10.15 i ljushallen. Men denna gång kommer VÄNNER att visas då Sunes jul känns lite väl julig. Det ryktas även om att skolan köpt in ny teknik så att traditionen kan bli ännu bättre! wiho
  • Värmdö gymnasium ska få sin egna turnering i bowlinghallen! Detta betyder att vgy's bästa bowling-tjej samt kille kommer att koras innan  sommaren. Mer info kommer inom kort så håll dig uppdaterad!
  • En ny elevrådsstyrelse ska utses vilket innebär att om du är intresserad av att vara med bör du kontakta Lisa Wedsberg. Valberedningen har redan börjat planeras så håll i hatten!
  • Stormöte i Blå hallen den 5:e februari kl 12:00 för dig som vill hjälpa till att anordna allt roligt som kommer att hända i vår! See you there

taggad

ÄR DU LIKA TAGGAD SOM LINN FUCKING DU RIETZ PÅ ATT TA STUDENTEN?

OM DU ÄR




Har du glömt att beställa studentmössa? Gå då in på www.varmdo.studentmossor.se för att beställa.
Har du på något vis lyckats beställa din mössa innan ABC-gruppen kom till vgy och vi förhandlade till oss de förmånliga priserna? Kontakta då kundtjänst på 0771-99 88 99 för att ta del av rabatten.

För mer info, kolla fc

Peace

tjeeeeee

Måndag igen efter en helg med mycket festligheter hoppas jag. Nya schemat har börjat gälla men det har även skett en ny förändring (!!!) det har nämligen kommit upp en länk till bloggen på skolhemsidan (www.vgy.se). Otroligt kul! Tack Joakim Jäger!

I alla fall så drar vi igång den nya terminen med en gammal tradition vilket är VGY's BREAKFAST CLUB!! Nästa tisdag, alltså den 27 januari, kör vi igång igen med frukost och tv-serien VÄNNER. Detta kan du inte missa!! Så kom och mys med alla andra mysisar från vgy mellan klockan 9.15-10.15!

Peace and love
Tjeeeee

Style by VGY

Patrik Persson Jerelius i 06ES-MU



- Hej Patrik, hur snygg är du på en skala liksom? Vad har du på dig egentligen?
- Hej du! Byxorna är från Cheap Monday, kavajen är från Berlin, väskan har jag köpt på blocket och skorna är converse.
- Men du det där skägget du skaffat dig då?
- Det är självodlat!

Välkomna tillbaka!

Hej och välkomna tillbaka efter ett välförtjänt lov! Jag vet att det inte känns alltför kul kanske men det är faktiskt inte långt kvar nu (speciellt inte för oss som tar studenten). 18 skolveckor för att vara exakt! wieeeeee Dessutom går vi ju alla in med inställningen för att detta ska bli den roligaste, galnaste och mest spännande terminen någonsin på Värmdö gymnasium. Detta vill man ju bara inte missa.

Skoltröjorna har börjat säljas (som de flesta måste ha märkt) i ljushallen under dagarna. Till er tjänst står tre pigga och glada killar som gick här på vgy förra året (men som tydligen inte vill slita sig loss) vid namn Robin Sandell, Anton Olivensjö och Jacob Friedrich. Anton har ju tidigare varit i vad vi kallar "fashion-branschen" då han med sin blogg antonolivensjo.blogg.se drog flera tusen besökare i veckan. Nu har han dock slutat, även om han har kvar stativet och kameran, för att sysselsätta sig med att fixa en riktigt snygg skoltröja åt er. This is fashion mina vänner! GAAAAAAH



Så kom till ljushallen för att prova, kolla, få information eller bara snacka lite skit med de tre snygga killarna, alla är singlar så kör hårt! Peeeaaacee

RSS 2.0