Long time no see

 

Tjabba tjena hallå alla Värmdö elever!

 

Vi vet att det var ett tag sen nu och att ni bland annat avnjutigt ett skönt, efterlängtat och framförallt välförtjänt höstlov!

Innan höstlovet ägde den otroligt roliga och lyckade höstfesten rum på Vanilla Club och för alla ni som var med och deltog, GRATTIS! ..och för alla er som missade - TRÅKIGT! Hoppas du kommer nästa gång!

Nu är i alla fall skolan igång igen och visst är alla lite otaggade på prov och inlämningar efter en skön vecka utan stress och måsten. Tyvärr finns ingen möjlighet till att ständigt ha lov och framförallt vore det ju då inget lov. Så nu, mina vänner, är det bara att bita ihop till julen och jullovet.

Vi tänkte göra det lite lättare för dig att faktiskt orka med skolan nu när kvällarna bli mörkare och vädret kallare. I morgon till exempel kan du avnjuta en basketturnering i Enskedehallen från klockan 12:00 där Värmdö gymnasium förhoppningsvis kommer att krossa de andra skolorna.

För er som inte är sportintresserade men som gärna vill ha en anledning till att klä ut er så kommer snart den årliga natt-volleybolls-turneringen att äga rum! MISSA INTE DETTA för det blir din chans att klä ut dig, träffa kompisar och briljera med dina volleybollkunskaper (om du äger sådana).

Vi kan också informera om att det första avsnittet av VGY-TV i Värmdö gymnasiums historia kommer att läggas upp. För din chans att vara med om detta historiska och förhoppningsvis roliga filmklipp bör du hålla dig uppdaterad här!

 

Fred ut från oss! Vi ses snart igen (och den här gången lovar vi)

 

Ps. För er som hellre vill läsa om festande i Stockholms nattliv så vill vi gärna rekommendera Viktor Carlsson i ekonomi treans blogg. (viktorsfestblogg.blogg.se)

Check it out!

Om du själv har en blogg du vill ska synas eller andra tuffa idéer så vet du vart du ska vända dig! [email protected]



Kommentarer
Postat av: VGY's Skollag I Basket

Kort instickare är att vi drar igång först vid 12, så de mentala VGY-supportrarna som är där för att visa hjärta inte behöver tillbringa två morgontimmar i förtvivlan! Klockan 12 alltså, till 16 :)





Lag som medverkar är:



Värmdö Gymnasium



Nacka Gymnasium



Walthers Gymnasium Nacka



Södra Latins Gymnasium



Blackebergs Gymnasium









Det kommer bli feta matcher och öppningsmatchen är det heta derbyt mellan VGY och Nacka Gymnasium.



Finalen kommer att spelas kring 15 - 15.30 tiden.







Hoppas att vi ses där // VGY Basket

2008-11-10 @ 22:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0