det här är vi

Vi som ligger bakom denna relativt nya vgy blogg är ett härligt gäng på 4 personer. Vi är inte bara med i TRITON utan även allmänt sköna människor.
Du har väl förstått att det är här du kommer hålla dig uppdaterad under dina år här på vgy - för du vill ju inte missa allt kul som händer? Nej tänkte väl det.

Det här är i alla fall vi:


 

LINN

Denna så kallade stjärna är inte så mycket att hänga i julgranen när det gäller sång men en hejdundrande skön personlighet har hon. Hon anser själv att hon är en klippa på att argumentera och är inte den som är den som ger sig. Förutom mackor så gillar hon när det händer saker på skolan och det är därför hon blir en nödvändig och otroligt kul typ i TRITON.

LOUISIE

Här har vi teaterapan själv som inte tackar nej till en stund i rampljuset. Du kommer defenitivt att se henne på scenen i både jul och vårshow och detta kära läsare vill ni inte missa. Louise skulle nog själv beskriva sig som en jävligt skön brud men detta finns det ju delade meningar om. Vi i gänget är i alla fall överens om att om hon var en frukt skulle hon vara ett päron.

ANDERS

Här har vi Anders som är en redigerare sänd från ovan. Han är en idéspruta utan gränser och det finns ingenting som Anders inte klarar när det gäller filmer, men visst kan han vara något lat ibland. Man skulle kunna säga att Anders är en ganska sjuk människa och många anser att han behöver hjälp. Vi på bloggen ser detta mer som en tillgång än än motgång.

AMANDA

Amanda skulle kunna beskrivas som ljustrålen i gänget med humöret ständigt på topp och alltid positiv inställning. Även om hon ibland kan bli lite mammig och tjatig, vilket vi i gänget tycker är lite jobbigt , så är hon ändå en gullig liten krabat.  Hon har två fåglar som hon gillar att lära konster och är även nybliven singel. Pass på.

Kommentarer
Postat av: Anonym

har amanda skrivit om sig själv eller? lite väl självsäkert:P

2009-01-21 @ 23:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0