Vad var det egentligen som hände måndagen den 29 september?

Jag sitter fridfullt vid en dator i C211 när jag plötsligt hör en hög smäll och kunde nästan känna viberationerna i golvet. Jag tittar mig omkring i klassrummet och ser att det är någon som har ramlat av sin stol, inte mycket mer med det tänkte jag så jag vänder mig för att fortsätta mitt skrivande. Till min stora förvånad ser jag då att datorn är avstängd, vår lärares powerpoint presentation har stängts av, lamporna i taget har slocknat VAD I HELVETE VAR DET SOM HÄNDE EGENTLIGEN?
Min käre vän Anton Wase glider ut i korridoren för att se vad som faktiskt har hänt, till sin stora förvånad har alla klassrums el slutat fungera, lamporna i hallen har slocknat, grupprums datorerna har stängt av sig själv, toaletten är utan el. SHIT, vad ere som har hänt egentligen?
Det visade sig då att Hanna Scott i 07nve hade suttit och vägt på stolen, för att sedan ramla i golvet och slå i ett elutag så att proppen gick i större delen av C huset.

senare denna dag träffar jag en kompis som hade suttit i ett annat klassrum, men bara hört smällen och märkt att elen försvann, så jag kände mig därför tvungen att berätta vad som hade hänt.
För er andra vilsna själar där ute så är jag ledsen att jag kommer med detta så sent, hoppas inte att ni blir lika chockerade som jag är när ni läser detta bara.

er befriare,
Robban

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0