Besegrat ännu en måndag, grattis till oss alla

I vanlig ordning har veckan inletts med en seg måndag som alltid är lika svårsmält. Men vi har också i vanlig ordning klarat oss igenom den mer eller mindre skadefria och detta ska firas med lite update om vad som händer på Vgy i veckan.
Jag hoppas framför allt att alla vet om att de borde spendera några extra minuter framför spegeln denna vecka eftersom det råder skolfototider på Vgy. Skolans snyggaste elev och lärare kommer kåras utifrån dessa bilder så fram med en I love Triton tröja och ett stort leende!
Sedan så fyller Tritons huskatt Gustav Kyringer 15 år idag då klockan har slagit 12 nu (!) Så om ni ser hans trevliga ansiktsform i skolan imorgon så kan ni ju ge han en varmt mjao!
För er som har åldern inne eller är blodsbröder med vakterna på onsdagsklubben Babasonic så kan ni nu på onsdag komma och festa med en förhoppningsvis stor skara Värmdö elever som utlovar dans natten lång. För mer information om detta: www.facebook.com/event.php?eid=135004681849&ref=ts
Annars så hälsar vi denna vecka varmt välkommen och önskar den stackars räddningsklassen som just nu befinner sig ute i skogen och hajkar med idrotten all lycka.


Här kommer ett klipp som innehåller en otroligt bra låt med världens coolaste människa, IAMX.
IAMX är ett soloprojekt av Chris Corner. Lyssna på hans fantastiska skiva The Alternative och bli min vän.




/ Felix

Kommentarer
Postat av: Anonym

jarl är snygg

2009-09-22 @ 20:03:00
Postat av: Anonym

Jag är snygg

2009-09-24 @ 09:48:07
Postat av: Anonym

jag är snyggast in VGy

2009-09-24 @ 17:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0