Dagen före dagen med stort D!

Hallå alla kvällsmänniskor!!!

Som dom allra flesta vet har vi under senaste veckan sålt BLÅ MAFFIAN tröjor i skolan, försäljningen har gått som smort och vi har i princip sålt slut på alla. Ett litet lager har lagts undan och kommer säljas imorgon i Tanto kl 12:30. Eftersom det bara finns ett fåtal tröjor kvar så är det såklart först till kvarn som gäller, så se till att komma i tid om du nu glömt köpa tröjan...

 Som ni kanske redan vet har vi lagt en stor budget på matchen och det kommer visa sig imorgon då det ju först är ansiktsmålning med hårfärg och sedan på plats på Zinken ett stort Tifo med flaggor, bandaroller, konfetti, trummor, klackramsor, megafon osv. Det enda vi vill att ni tar med er är ett riktigt gott och taggat humör!

Vi från bloggen kommer naturligtvis vara på plats med både vanlig fotokamera med också videokamera och filma hela fotbollsfesten. Allt kommer såklart upp på bloggen sedan! Det går även rykten om att Nacka/värmdö posten, Metro och DN är högst intresserade av att ta del av arrangemanget.

Är du besviken på att inte veta vilka som är med och spelar i killaget?

Vi är glada att kunna ge er ett litet smakprov:
Joakim Martins
Simon Da Silva
Anders Abrahamsson
Victor Da Silva
JHonatan Berhane
Daniel Bougt
Hampus Ryrberg

Vi ses imorgon, tagga!!!

PEACE


Kommentarer
Postat av: .

Måste bara säga att vi var grymma idag:D När kommer bilder och filmer upp? Hittade en film på fb från kärrtorps klacken, pinsammt värre i slutet av dem.

http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=41596174016&oid=73163235153

2008-09-16 @ 19:31:35
Postat av: Jhonte!

Heter faktiskt, JHonatan Berhane:D

2008-09-17 @ 18:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0